SEO Strategie

Een tailor made SEO strategie voor jouw onderneming

Wanneer je op zoek bent naar een manier om je bedrijf te laten groeien, kan een uitgekiende SEO strategie dé manier zijn om dit te bewerkstelligen. Waarom dit werkt? Simpel. Onze SEO strategie richt zich op degenen die het meest waarschijnlijk zullen converteren op jouw website.

SEO Strategie

Hoe draagt SEO bij aan omzetgroei?

SEO ondersteunt groei van een bedrijf door het werven van nieuwe klanten, abonnees, verzamelen van leads en het verhogen van de customer lifetime value.

Het primaire doel van SEO is om achter die gebruikers aan te gaan die het product of dienst nog niet hebben gevonden, maar die er zeker meer over willen weten.

Door vanuit het bedrijfsperspectief van onze klant naar SEO te kijken, koppelen we hun bedrijfsdoelen aan de SEO-kansen van het bedrijf. Dit betekent dat we aan de hand van top-level bedrijfs- en marketingdoelen bepalen waar SEO het beste aan kan bijdragen. Van daaruit creëren we een lijst met SEO-projecten die een positief effect zullen hebben op deze doelen. Daarbij evalueren en prioriteren we de werkzaamheden en valideren aan de hand van de behaalde resultaten.

Holistic SEO

We benaderen elk SEO project holistisch. Dit betekent dat we alle belangrijke aspecten van een website verbeteren zodat deze hoger rankt in de zoekmachines. Het draait immers om de ervaring en behoeftes van de bezoekers op jouw website.

Permanent willen ranken in de zoekmachines vergt een uitgebreide SEO strategie die focust op elk aspect van je website; de technische kant, een veilige user experience, relevante en interessante content, en een heldere consistente structuur zijn daarbij belangrijke maatstaven.

Dit is wat onze klanten van ons kunnen verwachten

Proactieve optimalisatie

Proactieve optimalisatie

Transparant proces

Transparant proces

Lange termijn partnership

Lange termijn partnership

Toegewijd team

Toegewijd team

SEO voor B2B leadgeneratie

SEO is een van de meest betrouwbare manieren voor het verzamelen van leads. 57% van de B2B marketeers geeft aan dat SEO voor hen het best renderende kanaal is voor het genereren van leads.

Bureau Vindbaar helpt haar klanten leads te verzamelen met een uitgekiende, en op maat gemaakte SEO strategie.

 

Klaar om te starten? Vertel ons hoe we je kunnen helpen!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

We waarderen uw privacy en willen dat u weet dat we de informatie die u hierboven verstrekt kort opslaan om uw verzoek om contact te beantwoorden, waarna het uit onze systemen wordt verwijderd. Als u zich zorgen maakt, lees dan onze volledige privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.
SEO SERVICES

Onze SEO diensten voor jouw bedrijf

GOOGLE BEDRIJFSPROFIEL SERVICE

Buig zoekers om in klanten en zet je bedrijf blijvend op de kaart.

GOOGLE SEARCH & MAPS

Ervaar de kracht van een geoptimaliseerde bedrijfsvermelding op Google.

SEO AUDIT

Leer welke SEO issues jouw groei stoppen en hoe deze te tackelen.

WEBSHOP SEO

Haal meer omzet uit je webwinkel en concurreer met de grote spelers.

LOCAL SEO

Ervaar hoe jouw bedrijfsdoelen verwezenlijkt worden met onze SEO strategieën.