Over Ons

Wij helpen onze klanten succesvol te zijn in zoekmachines

Bureau Vindbaar is een kleinschalig SEO bureau nabij Haarlem. Wij helpen onze klanten hun zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten door de optimalisatie van hun website, webshop en bedrijfsprofielen op Google en Bing.

Dit doen we voor lokaal georiënteerde bedrijven, webshops, en (inter)nationale ondernemingen.

Voor lokale bedrijven is een geoptimaliseerd Google bedrijfsprofiel veelal het eerste wat potentiële klanten van een bedrijf zien. Een geoptimaliseerde vermelding met up-to-date bedrijfsinformatie, aanbod van producten en dienstverlening en een goede review rating helpt deze potentiële klanten een goed eerste beeld te krijgen. Doorgaans halen lokale bedrijven meer leads, en telefoontjes uit hun Google bedrijfsvermelding dan uit hun website.

Gecombineerd met een optimalisatie van de website waardoor deze correspondeert met een geoptimaliseerde bedrijfsvermelding zorgt dit ervoor dat onze klanten daar staan waar hun klanten zoeken. Zichtbaar op pagina 1.

Voor webshops geldt dat ze hun bestaansrecht ontlenen aan de online verkoop van hun producten. En SEO kan daarbij een significante rol spelen. Bureau Vindbaar weet webshops dusdanig te optimaliseren voor search dat deze hoog in Google staan voor competitieve zoektermen die direct leiden tot een groei van de online verkopen. 

Bedrijven die landelijk of internationaal opereren kunnen veel profijt hebben met een uitgekiende zoekmachine optimalisatie strategie. Het hebben van een sterke organische zichtbaarheid in alle stadia van de koopcyclus is een bewezen manier om groei te versnellen. Bureau Vindbaar support bedrijven in het opzetten en uitvoeren van een juiste SEO strategie.

"Elke klant heeft weer specifieke behoeften. Ons doel is om samen met de klant het beste uit hun online mogelijkheden te halen. En daarbij effectief en duurzaam werk leveren"

- Robbert Kleijwegt. Eigenaar Bureau Vindbaar.

Kom in het zicht van je doelgroep. Duurzaam. Altijd.

Dit is niet voor niks onze pay-off. Het zit in onze DNA om kwaliteit te leveren. En kwaliteit leveren met zoekmachine-optimalisatie betekent dat alle aspecten van dit gecompliceerde vakgebied moeten worden nagelopen. Onze jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine-optimalisatie leert ons dat alle activiteiten uiteindelijk moeten leiden tot meer leads, meer klanten, en meer omzet. Hoge rankings in zoekmachines is natuurlijk hartstikke mooi, maar uiteindelijk draait het er om het verkeer uit zoekmachines te weten te converteren.

therapeutisch-instituut-logo
Logo.png
centerpoint-logo.png
fixers-logo.svg
image006-300x69
Combi-logo-website-color.png
Tunderman
AEC_limburg_logo.png
Balans_Mediation_logo.jpg
Rijschool-Rob-Logo-transparant.png
de Roo Taxi & Autoverhuur

Klaar om te starten met het laten groeien van je bedrijf?