SEO Audit

Hoe verzamel je meer leads en klanten door middel van SEO?

Dit begint met een SEO Audit van Bureau Vindbaar. Om de zichtbaarheid van je website te vergroten dien je optimalisaties uit te voeren. Maar welke zijn dit precies? Boek nu een SEO Audit en krijg bruikbare aanbevelingen voor het verbeteren van je website. 

Waarom je wellicht een SEO Audit nodig hebt

Je ervaart een afname in organisch verkeer en conversies
Je wilt weten of je website correct is geoptimaliseerd
Je concurrenten zijn je ver vooruit
Je wilt verloren SEO kansen ontdekken
Je wilt meer uit je website halen

Klaar om te starten?

Waarom de SEO Audit van Bureau Vindbaar?

Een SEO Audit van je website geeft een helder inzicht van de mogelijke problemen binnen een website welke een negatieve invloed kunnen hebben op de vindbaarheid van de website in Search. Met een audit wordt duidelijk welke zaken geoptimaliseerd dienen te worden om de website begrijpelijker te maken voor zoekmachines. Door deze optimalisaties uit te voeren kan de website beter gecrawld, geïndexeerd, en gerankt worden.

Optimalisaties variëren van eenvoudig tot aan zeer complex, maar blijven vaak onzichtbaar voor ongetrainde ogen of blijven ongemerkt voor eigenaren van websites.

Indien je ook een bedrijfsprofiel op Google hebt, analyseren we de optimalisatiemogelijkheden van dit bedrijfsprofiel. Door je Google bedrijfsprofiel te optimaliseren creëer je meer conversies en verhoog je de ranking van je bedrijfsprofiel in Google Maps.

Op basis van de analyses adviseren we welke stappen de hoogste prioriteit hebben. Hierbij kijken we altijd naar de doelstellingen van jouw bedrijf en website of webshop.

Elk van in de SEO Audit beschreven aanbevelingen heeft een bepaalde impact op het algoritme van de zoekmachine. En daarmee ook op de mate waarin jouw website gevonden wordt door potentiële klanten.

Wat staat er zoal in de SEO Audit?

Crawling & Indexing

Als je tijd en energie investeert in je website, kun je er maar beter voor zorgen dat Google en andere zoekmachines de pagina's op je website correct kunnen crawlen, indexeren, en laden zodat je pagina's goed ranken

Title tags & Meta data

Gebruik je de juiste zoektermen in de titel? Heb je een volledige beschrijving van de pagina opgesteld? Moet een pagina wel of juist niet geïndexeerd worden? Pagina-specifieke zaken die super belangrijk zijn.

Content kwaliteit

Content is King! Je website kan zaken niet op orde hebben én toch ranken. Maar zonder goede content wordt het een lastig verhaal. We lopen je content na en geven je ideeën hoe je content te verbeteren.

Duplicate content

We lopen alle pagina's langs en controleren of er duplicate pagina's zijn of pagina's met te weinig content. We geven aanbevelingen hoe hiermee om te gaan. Als je een webshop hebt, zul je hier zeker mee te maken hebben.

Website structuur

Een belangrijk en vaak vergeten punt. Website structuur en Interne linken zijn essentieel om de onderlinge relatie tussen pagina's aan te geven. Gebruikers willen een logische opbouw terugzien om snel te vinden wat ze zoeken.

Structured Data

Op een correcte manier inzetten van structured data helpt zoekmachines jouw content beter te begrijpen. Dit kan leiden tot sterkere meer relevantie en een verhoogde klikratio. Hiermee kan je het verschil gaan maken.

Dit is een fractie van de zaken die we langslopen in de SEO Audit. Er is nog veel meer over je website te vertellen!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem snel contact op en we proberen al je vragen te beantwoorden!

Klaar om te starten? Vertel ons hoe we je kunnen helpen!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

We waarderen uw privacy en willen dat u weet dat we de informatie die u hierboven verstrekt kort opslaan om uw verzoek om contact te beantwoorden, waarna het uit onze systemen wordt verwijderd. Als u zich zorgen maakt, lees dan onze volledige privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.

Van tijd tot tijd sturen we een nieuwsbrief rond met informatie over zoekmachine optimalisatie

SEO SERVICES

Onze SEO diensten voor jouw bedrijf

GOOGLE BEDRIJFSPROFIEL MANAGEMENT

Buig zoekers om in klanten en zet je bedrijf op de kaart met een Google bedrijfsprofiel

GOOGLE SEARCH & MAPS

Ervaar de kracht van een geoptimaliseerde bedrijfsprofiel op Google.

SEO STRATEGIE

Ervaar hoe jouw bedrijfsdoelen verwezenlijkt worden met onze SEO strategieën

WEBSHOP SEO

Haal meer omzet uit je webwinkel en concurreer met de grote spelers

LOCAL SEO

Zet je bedrijf in het zicht van lokale zoekers en stuur op conversies