Google Bedrijfsprofiel Service

Buig zoekers om in klanten met jouw bedrijfsprofiel op Google

Het bedrijfsprofiel op Google wordt gezien als een belangrijk onderdeel van een lokale marketingstrategie. Echter, veel bedrijven weten dit niet of zijn niet in staat hun Google bedrijfspagina voor hen te laten renderen. Met de Google Bedrijfsprofiel Management Service van Bureau Vindbaar haal je meer leads uit een geoptimaliseerd bedrijfsprofiel en buig je zoekers om in klanten.

Google Bedrijfsprofiel Management Service van Bureau Vindbaar:

Versterkt je aanwezigheid op Google

Verbetert de interactie met je Google bedrijfspagina

Zorgt voor meer telefoontjes, meer aanvragen, meer websitebezoeken

Vergroot je concurrentievoordeel

Zorgt voor positieve impact op rankings in de organische resultaten en Google Maps

Verzamel klanten via je bedrijfsprofiel op Google

De bedrijfspagina op Google is vaak het eerste wat een potentiële klant van jouw bedrijf ziet wanneer deze op Google zoekt naar de bedrijfsgegevens of producten en diensten die jij verkoopt. Trek de aandacht, val op en dwing mensen voor jou te kiezen op Google Zoeken en Google Maps. Google Bedrijfsprofielmanager is een tool waarmee je de bedrijfsgegevens van jouw bedrijf op Google Zoeken en Google Maps beheert. 

Val op met je bedrijfsprofiel

Het selecteren van de juiste categorie is een belangrijk onderdeel om goed te ranken. Wij optimaliseren jouw bedrijfsprofiel voor de beste categorieën, attributen, de juiste beschrijving van jouw activiteiten en nog veel meer. Onze experts optimaliseren jouw bedrijfsvermelding tot in het kleinste detail.

Maak verbinding met klanten

Laat klanten zien dat je luistert en bouw relaties op door ons te laten reageren op reviews en op gestelde vragen. We helpen jou je online reputatie te borgen en werken samen om negatieve reviews om te buigen in positieve. Reviews zijn een direct ranking signaal waarbij context van de reviews een versterkende factor is.

Benut alle mogelijkheden

Laat zien waarom potentiële klanten voor jou moeten kiezen door bijvoorbeeld de mogelijkheid te gebruiken om wekelijks een aankondiging te doen op je Google bedrijfspagina. Of belicht bepaalde producten en services extra door ze prominent terug te laten. Verhoog de interactie met je publiek.

Maximaal profiteren van een Google bedrijfsprofiel

Omdat het is gelinkt met Google Maps, Google Zoeken en je Local SEO, kun je met een bedrijfsprofiel op Google veel makkelijker gevonden worden door klanten, met name diegene in de buurt van jouw bedrijf.

Het hebben van een bedrijfsprofiel op Google is slechts het begin. Veel ondernemers met zo'n profiel hebben nog steeds veel moeite om op te vallen bij hun potentiële klanten, zelfs wanneer de fysieke afstand tussen de zoeker op Google en de ondernemer zeer klein is. Slechts een klein gedeelte van de ondernemers neemt bijvoorbeeld de moeite om zijn/haar bedrijf te verifiëren. Terwijl dit het profiel tot wel 50% betrouwbaarder maakt voor potentiële klanten.

Om het maximale uit de bedrijfsprofiel te halen moet jouw bedrijfsinformatie up-to-date zijn, en zul je moeten willen laten zien dat je tijdig reageert op vragen en reviews die via deze bedrijfspagina binnenkomen. Daarnaast biedt Google allerlei mogelijkheden om je profiel te verrijken. Bijvoorbeeld met aankondigingen zoals speciale acties die het bedrijf organiseert, events, en producten die je net hebt gelanceerd of extra onder de aandacht wilt brengen.

Door je Google bedrijfsprofiel te laten beheren door Bureau Vindbaar heb je hier geen omkijken naar en wordt alles voor je geregeld. Zodat jij je bezig kan blijven houden met het runnen van je bedrijf.

Investeren in deze service transformeert jouw bedrijfsprofiel in een zeer krachtige marketingtool die je extra bezoekers brengt, meer leads voor je verzamelt, meer conversies realiseert en hogere ranking op Google geeft.

Hoe onze management service jouw marketing activiteiten ondersteunt

Review- en reputatie management

Google Reviews

Een simpele manier om klanten te laten zien dat hun mening en ervaring over jouw onderneming belangrijk voor jou is, is door tijdig en op de juiste manier te reageren op ontvangen reviews op de bedrijfsvermelding op Google. Met onze Google Mijn Bedrijf Management Service monitoren we binnenkomende reviews en kunnen in naam van jouw bedrijf reageren - altijd positief, ook wanneer er een negatieve is ontvangen.

Uit onderzoek blijkt dat mensen een voorkeur hebben voor bedrijven met veel reviews en een goede review score. En voor die bedrijven die de tijd nemen om op die reviews te reageren. Bovendien zijn reviews een direct ranking signaal.

Ook helpen we met het beantwoorden van vragen die op je bedrijfsprofiel binnenkomen en hoe de belangrijkste vragen bovenaan op het profiel komen te staan, direct in het zicht van klanten.

Klaar om te starten?

De kracht van Google Posts

Een relatief nieuwe mogelijkheid van de bedrijfsvermelding op Google is de integratie van Google Posts. Je kunt Google Posts vergelijken met een blog-sectie van je website. Met Google Posts kunnen bedrijven speciale aanbiedingen maken en bepaalde producten en diensten uitlichten of een aankondiging doen. Eenmaal geüpload blijven Google Posts.

Onze uitgebreide service biedt jou de helpende hand met het opzetten van een Google Posts strategie zodat je wekelijks een nieuwe Post maakt en daarmee extra opvalt op Google Maps en in Google Zoeken.

Google Posts

Breng je producten onder de aandacht

Google Poducts

Maak het je klanten gemakkelijk om je producten en diensten te kopen door ze aan je bedrijfsprofiel toe te voegen. Voeg aansprekende foto's van je nieuwste producten toe, of geef je best verkochte producten een extra podium door ze direct in de zoekresultaten te plaatsen en zichtbaar te maken wanneer mensen je bedrijf zoeken.

Via Google Posts, reputatiemanagement en algemene optimalisatie van je bedrijfsvermelding zul je zien dat de betrokkenheid tussen jou en je klanten wordt vergroot. Tevens wordt de relatie tussen jou en de klant door Google opgemerkt en dit kan resulteren in een verbetering van je rankings in de zoekmachine.

%

Van de mensen gebruikt een zoekmachine om informatie te verzamelen over lokale bedrijven.

%

Van de lokale zoekopdrachten op mobiel resulteert in een bezoek of telefoontje naar het bedrijf.

%

Van de mensen zegt beïnvloed te worden door online reviews.

Jouw bedrijfsvermelding op Google is daarmee de perfecte plek om te laten zien wat je allemaal voor hen kan betekenen. En Google Posts biedt jou de mogelijkheid om direct met klanten te schakelen via de Google zoekresultaten, de Local Finder en via Google Maps.

Wij creëren aansprekende content, delen foto's en video's, events, aanbiedingen met een duidelijke call-to-action om de aandacht van jouw publiek te trekken en daarmee websitebezoek en conversies te verhogen.

Zet je profiel in het zicht van zoekers bij jou in de buurt

Het laten beheren van je Google bedrijfsprofiel bestaat onder andere uit:

Vast aanspreekpunt
Managing Producten & Services
SPAM Reporting
Profiel Optimalisatie
Foto/Video Uploads
Reports & Insights
Google Posts
Review Monitoring
Vragen & Antwoorden

Ben jij nu geïnteresseerd in het boosten van je zichtbaarheid op Google, wil jij meer telefoontjes ontvangen, meer verkeer naar je website trekken, en meer aanvragen verkrijgen? Elk bedrijf is uniek en Bureau Vindbaar biedt een op maat gemaakte oplossing om alles uit jouw bedrijfsprofiel te halen.

Neem vandaag nog contact op als je wilt weten wat Bureau Vindbaar precies voor jouw bedrijf kan betekenen!

Veelgestelde vragen

Start met je het ombuigen van zoekers in klanten

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

We waarderen uw privacy en willen dat u weet dat we de informatie die u hierboven verstrekt kort opslaan om uw verzoek om contact te beantwoorden, waarna het uit onze systemen wordt verwijderd. Als u zich zorgen maakt, lees dan onze volledige privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom het verbeteren van je vindbaarheid

Onze SEO diensten voor jouw bedrijf

SEO AUDIT

Leer welke SEO issues jouw groei stoppen en hoe deze te tackelen

Google SEARCH & MAPS

Zet je bedrijf in het zicht van lokale zoekers en stuur op conversies

LOCAL SEO

Zet je bedrijf in het zicht van lokale zoekers en stuur op conversies

WEBSHOP SEO

Haal meer omzet uit je webwinkel en concurreer met de grote spelers

SEO STRATEGIE

Ervaar hoe jouw bedrijfsdoelen verwezenlijkt worden met onze SEO strategieën