Diensten

Bureau Vindbaar helpt jou je online vindbaarheid te verbeteren

Je wilt je bedrijf nu eindelijk eens in de top van de zoekmachines krijgen maar je weet niet precies hoe. Of ben je juist op zoek naar een sparringpartner om de vindbaarheid van je bedrijf te optimaliseren? Lees hier meer over de verschillende diensten van Bureau Vindbaar die jou kunnen helpen impact te maken op je potentiële klanten.

GMB Management Service

Verwerf het concurrentievoordeel dat u nodig hebt om op te vallen, de betrokkenheid van vermeldingen te vergroten en controle krijgen over uw merk zoekresultaten. Laat onze GMB-experts uw Google vermelding omzetten in een goed presterende tool die veel conversies genereert en nieuwe klanten binnenhaalt.

  • Versterk je aanwezigheid op Google
  • Verbeter de interactie met klanten
  • Meer telefoontjes, meer aanvragen, meer websitebezoek
  • Vergroot je concurrentievoordeel
  • Boost je lokale vindbaarheid

Local SEO

Potentiële klanten bij jou in de buurt zoeken actief op internet naar jouw producten en diensten. Sta jij daar wij zij zoeken? Dat is precies de rol van zoekmachine-optimalisatie ofwel Local SEO. Wanneer goed uitgevoerd, kan dit jou meest effectieve manier zijn om nieuwe leads te verzamelen.

  • Google Mijn Bedrijf profiel optimalisatie
  • Website optimalisatie
  • Content die converteert
  • Off-site optimalisatie

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws rondom het verbeteren van je vindbaarheid

Webshop SEO

SEO is een van de meest effectieve en betaalbare manieren om je webwinkel te laten groeien en uw inkomsten te verhogen. Wanneer je boven in de zoekresultaten staat, kunnen meer mensen uw bedrijf vinden en contact maken. Als je de positie van jouw webwinkel in de organische zoekresultaten wilt verbeteren, kan Bureau Vindbaar jou daarbij helpen.

SEO Consultancy

Hangt het succes van jouw bedrijf ook voor een groot deel af van Google? Je hebt misschien al veel tijd geïnvesteerd om Google te overtuigen jouw website hoger in de zoekmachine te krijgen en je wilt je site naar een hoger plan trekken. En weet jij eigenlijk waarom je concurrenten betere posities hebben?

Dan is SEO-Consultancy voor jou een toegevoegde waarde. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

SEO Audit

Een uitgebreide SEO-Audit is de snelste en meest efficiënte manier om te bepalen waarom uw website niet zo hoog scoort als zou moeten. Een audit kijkt verder dan jouw website alleen. Het beoordeeld bijvoorbeeld ook hoe andere websites zich tegenover jou verhouden.

Een SEO-Audit van Bureau Vindbaar staat aan de basis van elk traject op jouw bedrijf beter vindbaar te maken. Ontdek nu wat een SEO-Audit voor jou kan betekenen!

ONZE WERKWIJZE

1.

Audit

Zonder een goede analyse van je vindbaarheid in de zoekmachines ten opzichte van je concurrenten, komen we niet veel verder. Daarom starten we met een uitgebreide audit van je website, concurrenten en linkprofiel als startpunt van een campagne.

2.

Planning & Executie

Zonder planning geen executie. Werken aan je vindbaarheid is een intensief en gestructureerd proces dat loopt volgens een bepaald stappenplan. Met als resultaat een goed fundament onder je verkregen zoekresultaten.

3.

Monitoring & Reporting

Ondertussen houden we een vinger aan de pols. Wat zijn de effecten van de uitgestippelde acties. Met behulp van handige, goed leesbare dashboards maken we direct helder wat de impact van de vorderingen zijn.